ΕΜΕΙΣ

Το KΞΓ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ. είναι ένα έμπειρο σχολείο γλωσσών στο προάστειο του Αμαρουσίου που ξεκίνησε το 2012. Στο σχολείο παρέχουμε μια πληθώρα από κύκλους μαθημάτων Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών κ.α. σε επίπεδα αρχαρίων μέχρι και προχωρημένων, ακαδημαϊκά Αγγλικά, Επαγγελματικά Αγγλικά και ειδικές τάξεις μαθητών με Δυσλεξία και άλλες μαθησιακές ιδιαιτερότητες.

img
  • Η Αποστολή μας

    Για να το πούμε απλά, η αποστολή μας είναι να δώσουμε σε κάθε μαθητή, ανεξαρτήτου ηλικίας και υπόβαθρου, την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να αναπτύξει επιτυχώς τις γνώσεις του σε μια ή παραπάνω ξένες γλώσσες.

  • Το Όραμα μας

    Θα θέλαμε να δούμε κάθε άνθρωπο να διευρύνει τους ορίζοντες και την κατανόηση του μέσα από τη μάθηση άλλων γλωσσών και κουλτούρας. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος γίνεται καλύτερος μέσα από την επικοινωνία και την κατανόηση, και οι γλώσσες είναι το κλειδί σ ’αυτό.

  • Οι Αξίες μας

    Αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή με ειλικρίνεια, ευγένεια και σεβασμό. Είναι στόχος μας να διασφαλίσουμε ότι κάθε ένας που διδάσκεται από εμάς έχει την ίδια καθοδήγηση και ίσες ευκαιρίες να επιτύχει τους στόχους του.

ΒΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα των εξετάσεών μας έως τις μαρτυρίες των μαθητών μας, είμαστε περήφανοι για την επιτυχία μας μέχρι σήμερα και προσβλέπουμε σε ένα επιτυχημένο μέλλον μαζί σας.

00:00:00

Εμπειρίες μαθητών

Οι μαθητές μας αξιολογούν την εμπειρία σπουδών τους σε εμάς ως εξαιρετική

00:00:00

Αποτελέσματα Εξετάσεων

Έχουμε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις

00:00:00

Ποικιλία

Τα μαθήματά μας χαρακτηρίζονται από ποικιλία και δημιουργικότητα για να είναι πάντα ενδιαφέροντα

00:00:00

Διασκέδαση

To πιο σημαντικό σχόλιο που παίρνουμε είναι ότι το σχολείο μας είναι ένα διασκεδαστικός χώρος μάθησης

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οι ειδικευμένοι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτές μας είναι σε θέση να συνεργαστούν μαζί σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπουδές σας. Το προσωπικό μας έχει εργαστεί σε διάφορους ρόλους στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς στο Λονδίνο και το Σύδνεϋ. Με την ευρεία εμπειρία μας στη διδασκαλία, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε και να σας οδηγήσουμε σε μια εμπλουτισμένη διαδικασία μάθησης.

img

Konstantinos Theodorakopoulos

Διευθύνων Σύμβουλος

Διευθυντής Σπουδών, Mαθήματα Δυσλεξίας, Ιδιαίτερα μαθήματα.